fashion

desenio

img_3119

img_3212

img_3285img_3172

Det här inlägget presenteras i samarbete med Desenio.

Jag har handlat ett gäng tavlor hos Desenio. Som ju säkert flera av er vet så är vi ju ganska nyinflyttade, och vi har verkligen saknat den där personliga touchen hemma. Det är ju något som måste växa fram, sån’t man pysslar med då och då. Just tavlor gör det både ombonat och hemtrevligt tycker jag så när Desenio ville göra ett samarbete med mig var det självklart! Desenio gör superfina posters och säljer också ramar och andra tillbehör till mycket bra priser! Jag hittade hur många fina print som helst, satt i flera timmar och valde och funderade. Till slut blev det ett gång som ni ser ovan! Palmer, palmblad, vågor, Eiffeltornet, Stockholm och så en världskarta till Bambi. Ovan ser ni också hur vi stylat några av tavlorna hemma hos oss! Så himla fint blev det, är supernöjd!

Och nu kan jag erbjuda mina läsare, 25% rabatt hos Desenio! Med koden blomst25 får du 25% rabatt på alla posters mellan 10-12 januari (förutom samarbets-posters, ex Tove Frank, Foto Factory). Här hittar du till alla posters och ramar!

I samarbete med Desenio.

***

In collaboration with Desenio I can now offer you 25% discount on selected posters and frames (10-12 jan). Above you can see how I style my frames from Desenio.


2

5 svar till “desenio

 1. merve says:

  i am very curious that are you minimalist?

  1. carolines mode says:

   Well in our home I don’t like clutter or to showcase super many things, if that makes me minimalist so yes sure I am. Personally I don’t like to label it but I like it clean and simple. What about you?

 2. Merve says:

  Yes İ haven’t like clutter and so many clothes like you.. İ just learn ‘minimalism’ and i like the way they live.. now İ think i am a minimalist 😊

 3. rvbhoydcbm says:

  desenio – Carolines Mode
  arvbhoydcbm
  [url=http://www.gyj7j0f5b0x8a52z7yx2b20406kud78ks.org/]urvbhoydcbm[/url]
  rvbhoydcbm http://www.gyj7j0f5b0x8a52z7yx2b20406kud78ks.org/

Leave a Reply