look of the day

trench-ing

De senaste dagarna har jag haft i princip samma look på mig, blåjeans och trenchcoat, så himla enkelt och snyggt tycker jag! Här kommer två looker som ja, jag bott i helt enkelt, trenchcoaten kommer från danska Second Female och du kan hitta den hos CountryDreams.se (20% off med koden CAROLINE20). Jeansen kommer från Acne och Frame, sen har jag kashmir från Uniqlo och väska från Chanel. Mina klackar kommer från Henry Kole och Celine.

***

The past days I’ve been wearing pretty much the same look, jeans and trenchcoat, it’s just so easy and a look I just love! So here are two looks I’ve been living in lately, the main item, the trenchcoat is from Second Female and you can find it at CountryDreams.se (20% off with code CAROLINE20). The jeans are Acne and Frame, then I wear an cashmere from Uniqlo and a Chanel bag. My heels are from Henry Kole and Celine.

3 svar till “trench-ing

 1. Rebecca says:

  Vad har du för stl på trenchen? Så man får ett litet hum om vilken stl man bör beställa 🙂

 2. Hedda Söderberg says:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 3. Alessia says:

  This look is so chic, I love it!
  xo Alessia
  http://www.fleurdhiver.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.