fashion

#GLITTERISTA

glitterblogg1

giltterblogg_2

Glitter har äntligen öppnat webbshop och jag har klickat hem en hel massa saker. Bland annat en ursnygg klock- och smyckeförvaring i beigerosa, massa fina armband och chokerhalsband som är superhett nu samt en plattång som också kan locka (hur bra?!? Perfekt på resan så slipper man packa två!). Du hittar alla produkterna i Glitters nya webbshop.

Nu har jag i samarbete med Glitter ett kampanjerbjudande till dig, du får 20% på allt (ord.pris, erbjudande kan ej kombineras med andra) om du använder koden Caroline20 (gäller till den 3 juni 2016).

PS. Om du tar en bild på dig i Glitterprodukter eller bara på Glitterprodukterna och instagrammar med hashtaggen #glitterista kan du ha chans att bli Glitterista och publicerad på Glitters webbsida och sociala medier!

look of the day

out & about

_99A7261

Det här vädret alltså, gör mig galen. Ena dagen sommarvärme andra dagen höstkyla. Man vänjer sig liksom aldrig… Här en look som jag hade när det var varmare, jeans från Acne, sandaler från Valentino, tee från Stella McCartney, väska från Chanel och solglasögon från Prada.

***

This weather drives me crazy, yesterday it was summer heat and today  we have autumn cold. Oh well… Here’s an outfit I wore during the warmer days. Jeans from Acne, sandals from Valentino, tee from Stella McCartney, bag from Chanel and sunglasses from Prada.

beauty

EFI Intuition Sensitive Care

IMG_5946

IMG_5952 IMG_5912

IMG_5957

Jag har testat en hel del olika metoder för att få bort hår på benen genom åren men har alltid återkommit till rakhyvel. Det är enklast och smidigast tycker jag, ett snabbt sätt att få lena och snygga ben. För en tid sedan blev jag introducerad till EFI, hyvlar som man abonnerar på. Som abonnent får man en ask med 6 bladrefiller var fjärde månad för det totala priset av 288 kr. Väldigt smidigt att få det hem i brevlådan tycker jag, en mindre sak att slippa tänka på!

EFIs Intuition Sensitive Care är ett allt-i-ett system och man behöver inget raklödder utan allt sitter i hyveln.  Bladen är omgivna av en raktvål som skummar i kontakt med vatten, raktvålen innehåller Aloevera och E-vitamin som gör huden mjuk och len. Enkelt, smidigt och snabbt, perfekt med allt-i-ett när man som jag är i farten hela tiden!

Jag är supernöjd med hyveln och älskar att man slipper rakskum. Själva raktvålen löddrar lätt och hyveln glider fint. Benen blir lena och inte irriterade efter rakningen. Det är viktigt tycker jag, man vill inte komma ur duschen med rödprickiga och irriterade ben. Med den här hyveln upplever jag att benen känns perfekta direkt!

Nu har jag ett samarbete med EFI där du får ett gratis provpaket av Intuition, det enda du betalar är portot på 19 kr. Ett kanonerbjudande som jag absolut tycker du ska prova på! Du blir inte förpliktigad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera så meddelar du bara EFI inom 2 veckor efter du mottagit startpaketet. Här kommer du till erbjudandet!

streetstyle

weekly streetstyle

streetstyle8

_99A7361liten

Linn Tabudlong
Tell me about your outfit, what you are wearing?
– I’m wearing a vintage jacket, turtleneck from GAP, jeans from Pegleg NY and sneakers from Converse.

_99A7299liten

Mnek
Tell me about your outfit, what you are wearing?
– I’m wearing a jacket from ASOS, sweater from H&M, jeans from Marc’s and Spencer and sneakers from Adidas.

MNEK made his breakthrough for the Swedish public last fall with the single ”The Rhythm” and the duet with Zara Larsson. ”Never Forget You” which reached number one on the Swedish charts. Now he is up with his new single “At Night (Thinking Of You)”. https://open.spotify.com/track/29gadGnxeyCsHeXeRpEkeG

_99A7374liten

Josefine Brandt
Tell me about your outfit, what you are wearing?
– I’m wearing a coat from Viktor & Rolf, vintage top and jeans, sneakers from Converse and a bag from Prada

fashion

Pandora ESSENCE Collection

pandora_blogg1

pandora_blogg2
Jag älskar smycken med en mening, som är personliga och som betyder något för mig. Jag är helt såld på Pandoras ESSENCE Collection som har allt det och lite till! Kollektionen består av berlocker som inte bara är vackra utan som också var och en har ett budskap som till exempel Strength och Freedom, det är dom berlockerna som jag bär på bilden.

Det är två viktiga saker för mig, att få styrka, känna att man klarar saker man kanske inte egentligen tror att man vågar, men så testar man och så fixar man det! Och så har vi frihet, det är viktigt, att få vara fri. Dessa två går lite hand i hand, ju mer man vågar ju friare kanske man blir? Jag känner mig verkligen priviligerad med så mycket frihet och möjligheter i livet och varje gång jag tittar på mitt armband påminns jag om det och hur viktigt att göra något bra av den möjligheten!

Ett sånt här armband är en fantastisk gåva till sig själv men också till en kär vän. Det är så kul tycker jag, när man kan designa ett smycke så det blir personligt och har en mening. Du hittar alla charms och armband hos Pandora här!

I samarbete med Pandora.