SV

max factor

Carolines blog   20 dec 2014 11:36   by Caroline Blomst
Max Factor fyller 100 år och har därför skapat olika looker för olika årtionden att inspireras av. Den femte och sista looken är inspirerad av Farah Fawcett och 70-talets glamour. Det är en varm och sexig look med glöd!

Så här gjorde jag för att hitta stilen. Som bas har jag Max Factor Whipped Creme Foundation i nyansen #Warm Almond, den här krämiga foundationen ger en perfekt hy och är superlätt att applicera! På kindbenen och på tinningarna har jag Flawless Perfection Blush i nyansen #Mulberry.

Ögonen fick en varm kopparglöd med Wild Shadow Pot i nyansen #Savage Rose som jag använde i inre ögonvrån och sedan för resten av ögonlocket använde jag nyansen #Auburn Envy, denna använde jag även under ögat. Jag la eyeliner med Coulor X-pert Eyeliner i #Black och maxade fransarnas volym med min favorit False Lash Effect Mascara i #Black.

På läpparna har jag Colour Elixir Lipstick i nyansen #Sunbronze.

På Facebook har Max Factor en tävling där du kan gå in och rösta på vem som gjort den bästa sminklooken, jag är med och tävlar så går gärna in och rösta! Tack!!!

I samarbete med Max Factor

ysl couture variation

Beauty   17 dec 2014 11:33   by Caroline Blomst
This beautiful and versatile palette of eyeshadows will be available in stores (NK, Kicks.se and Åhlens city) from mid february. The 'Couture Variantion' is from YSL and comes in two variations, a darker palette called 'Tuxedo and the one above that is lighter and is called 'Nu'.

hair rings

Beauty   15 dec 2014 10:41   by Caroline Blomst
Like earrings but for the hair. Simply wrap these little rings though your locks. Pack of 10, easy-to-use etched silver tone hair rings, you'll find them here.
Labels:hair jewelry news
1 2 3 4 5
bloggportalen bloggportalen