SV

max factor

Carolines blog   8 dec 2014 09:43   by Caroline Blomst
Max Factor fyller 100 år och har därför skapat olika looker för olika årtionden att inspireras av. Den fjärde looken är inspirerad av ingen mindre än 80-talets stora ikon, Madonna! Jag har fått tolka looken på mitt sätt. Resultatet ser ni ovan. Ögon OCH läppar är i fokus i poppiga färger, en kul och rebellisk look!

Så här gjorde jag för att hitta stilen. Som bas har jag Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3-in 1 foundation i nyansen #Golden 75, på kindbenen har jag Bronzing Powder i nyansen #Golden.

På ögonlocket, nästan hela vägen upp till brynet har jag lagt Wild Shadow i nyansen #Fierce Pink och i ögonvrån la jag nyansen #Sapphire Rage. Jag lägger också de båda under ögat. Hej färgbomb! I inre ögonvrån använde jag Kohl Pencil i nyansen #White. Jag avslutar med två lager av Falsh Lash Effect Fusion Mascara i #Black.

På läpparna har jag Colour Elixir Moisturising Lip Gloss i nyansen #Dazzling Fuchsia och på naglarna har jag Gloss Finity Nail Polish i nyansen #Disco Pink.

Facebook har Max Factor en tävling där du kan gå in och rösta på vem som gjort den bästa sminklooken, jag är med och tävlar så går gärna in och rösta! Tack!!!

I samarbete med Max Factor
Labels:

starry inspiration

Carolines blog   5 dec 2014 13:50   by Caroline Blomst
This makeup palette, Destination Orient, was developed for the Chanel cruise show in Dubai. I really like the shades (2 goldy/champagne-ish shades, 1 brown and 1 black) in this palette and the star pattern makes it feel real luxourious and festive! In stockholm it's sold exclusivly at Ahlens City. Next to it is a Glossimer lipgloss, also from Chanel, in nr 184.
Labels:beauty news makeup

the essentials

Carolines blog   1 dec 2014 12:10   by Caroline Blomst
A line-up of my favorite nudes from Essie. From left to right, the shades are; Sand tropez, Spagetti Strap, Ballet Slippers and Limo-Scene.
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8
bloggportalen bloggportalen