SV

new year - new hair

Beauty   30 dec 2014 15:14   by Caroline Blomst
Rosie Huntington Whiteley just cut her long hair into a lob (long bob). It looks just perfect and starting 2015 and upcoming spring with a fresh hair-do is just the right thing to do!

Rosie instagrammed: “Ready for 2015 equipped with a fresh new do! Thank you to my favourite brother sister hair duo…@georgenorthwood @sallynorthwood #ShortHairDontCare #GeorgeNorthwood #SallyNorthwood #BeThereOrHaveBadHair”
Labels:beauty news hair

b. balenciaga

Carolines blog   30 dec 2014 14:08   by Caroline Blomst
B. Balenciaga Eau de Parfym is Alexander Wang's first perfume for the brand. It's a green and woody scent that smells fresh and soft (imagine: cashmere and lily of the valley). It's sophisticated, sensual and feminine. The bottle has a clear design that mirrors Balenciaga's classic aesthetics. It has a texture of frosted glass and a plate inspired by marble. The scent itself has a pink-ish hue. It's both a pleasure to smell and look at.

max factor

Carolines blog   20 dec 2014 11:36   by Caroline Blomst
Max Factor fyller 100 år och har därför skapat olika looker för olika årtionden att inspireras av. Den femte och sista looken är inspirerad av Farah Fawcett och 70-talets glamour. Det är en varm och sexig look med glöd!

Så här gjorde jag för att hitta stilen. Som bas har jag Max Factor Whipped Creme Foundation i nyansen #Warm Almond, den här krämiga foundationen ger en perfekt hy och är superlätt att applicera! På kindbenen och på tinningarna har jag Flawless Perfection Blush i nyansen #Mulberry.

Ögonen fick en varm kopparglöd med Wild Shadow Pot i nyansen #Savage Rose som jag använde i inre ögonvrån och sedan för resten av ögonlocket använde jag nyansen #Auburn Envy, denna använde jag även under ögat. Jag la eyeliner med Coulor X-pert Eyeliner i #Black och maxade fransarnas volym med min favorit False Lash Effect Mascara i #Black.

På läpparna har jag Colour Elixir Lipstick i nyansen #Sunbronze.

På Facebook har Max Factor en tävling där du kan gå in och rösta på vem som gjort den bästa sminklooken, jag är med och tävlar så går gärna in och rösta! Tack!!!

I samarbete med Max Factor

1 2 3 4 5 6 7 8 9
bloggportalen bloggportalen