SV

brow plumper

Carolines blog   11 sep 2014 16:19   by Caroline Blomst
My new favorite beauty product: L’Oréal Brow Artist Plumper. A colored (is also available in transparent) gel mascara for the brows that contains fibers (only the colored one) and makes the brows look fulller and keps them in place. You'll find it at Nelly.

max factor

Carolines blog   11 sep 2014 11:11   by Caroline Blomst
Max Factor fyller 100 år och har därför skapat olika looker för olika årtionden att inspireras av. Den första looken är Birgitte Bardot - en förförisk 60-tals look - och jag har fått tolka den på mitt sätt. Resultatet ser ni ovan. Ögonen är i fokus med mycket eyeliner i kattig stil och sotat, läpparna är krämiga och nudefärgade.

Så här gjorde jag för att hitta stilen: som bas har jag Max Factor FaceFinity i nyansen Bronze 80. Den här foundationen funkar både som primer, concealer och foundation vilket gör det hela enkelt och huden blir superjämn och len men samtidigt är den inte supertäckande utan ger naturligt resultat. På kinderna har jag ett krämrouge, Miracle Touch Creamy Blush i nyansen '14 Soft Pink', den duttar jag på med fingertopparna för ett perfekt resultat. På ögonen har jag ögonskuggorna 65 defiant white (som highlighter under brynen) och 35 auburn envy (på locken), sen har jag eyelinern Color X-Pert i '1 deep black' sen har jag sotat ut den med en hel del av Max Factor's Kohl Kajal i '020 Black', den har jag även använd på nedre fransraden. På fransarna har jag min favorit, 2000 Calorie mascara i svart, den ger dramatisk volym. Sist men inte minst har jag använt Lipfinity i nyansen '148 Forever Precious' på läpparna. Den här nyansen är den perfekta Bardot nyansen och så håller LipFinity hela dan, perfekt!

Facebook har Max Factor en tävling där du kan gå in och rösta på vem som gjort den bästa sminklooken, jag är med och tävlar så går gärna in och rösta!

Detta inlägg är i samarbete med Max Factor.

***English***
Vote for my Bardot-ish Max Factor look at Facebook!

candy store

Carolines blog   10 sep 2014 12:35   by Caroline Blomst
Chanel's setup at the runway show was a supermarket. My favorite section? The bag section, it looks like a candy store full of colorful yummy bags.
1 2 3 4 5 6
bloggportalen bloggportalen bloggportalen bloggportalen