SV

max factor

Carolines blog   13 nov 2014 10:20   by Caroline Blomst
Max Factor fyller 100 år och har därför skapat olika looker för olika årtionden att inspireras av. Den tredje looken är inspirerad av Audrey Hepburn - en glammig 50-tals look - och jag har fått tolka den på mitt sätt. Resultatet ser ni ovan. Brynen och eyelinern är i fokus, med dramatiska ögon till en i övrigt sofistikerad look.

Så här gjorde jag för att hitta stilen. Som bas har jag Max Factor FaceFinity All Day Flawless foundation i nyansen #Golden 75, på kinderna har jag Flawless Perfection Blush i nyansen #Natural Glow. Det här rouget är min nya vardags favorit, det ger definitivt rätta glowet! Ögonbryneen markerar jag med Eyebrow pencil i nyansen Hazel, jag börjar med att borsta igenom brynen och sen fyller jag i dem för en fyllig effekt.

På ögonen har jag Wild Shadow i nyansen #Auburn över hela locket samt under ögat, närmast ögonbrynet lägger jag en ljusare skugga, Wild Shadow i nyansen #Fevent Ivory, i ögonvrån lägger jag Color Precision Eyeshadow i nyansen #Star Dust. Efter detta lägger jag Color X-pert Eyeliner i #Black längs övre fransraden och en bit utanför i en vingform.

Jag avslutar med två lager av Masterpiece Max Mascara i #Black på ögonfransarna som ger volym till max och allra sist tar jag på Color Elixir Lipstick i #Burnt Caramel på läpparna!

Facebook har Max Factor en tävling där du kan gå in och rösta på vem som gjort den bästa sminklooken, jag är med och tävlar så gå gärna in och rösta! Tack!!!

Detta inlägg är i samarbete med Max Factor.

golden.

Carolines blog   12 nov 2014 19:29   by Caroline Blomst
Garage Magazine N°7 fall/winter 2014 cover, Chanel vintage coin bracelet, golden double ball earrings and high heels in golden crackle leather.

yesterday

Carolines blog   12 nov 2014 18:56   by Caroline Blomst
I'm wearing jeans from my own brand, cashmere sweater from Zara, jacket from Acne and Uggs.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
bloggportalen bloggportalen bloggportalen bloggportalen