SV

Trendstudie
Modefeber synar höstvisningarna efter potentiella trender.

Carolines blog   26 mar 2007 20:54   by Katarina.J
Dags för en trendstudie! Modefeber tar fram blocket och pennan och memorerar några trender som kan dyka upp i höst. Vad håller och vad är på ingång? Den riktigt trendkänsliga kan använda det redan nu...

1. Välkommen plastiga materialer
Det har börjat redan nu men egentligen är hösten dess rätta tid. Tänk den gröna jackan i plastliknande material på H&M. Egentligen vill vi inte bara skydda oss från regnet, vi vill även flytta säsongens plast från skorna och väskorna till plaggen på ett feminint sätt!

2. Leve Clutchbagen!
Clutchbagens framgång växer sig bara större och större och även i höst bär vi omkring på den opraktiska men åh, så söta accessoaren. Ett plus i kanten om den matchar kappan.

3. Leve glansiga materialer!
Metallictrenden lever vidare men nu börjar även andra materialer att skina. Som en följdtrend efter Pradas lyckade vårkollektion så börjar plaggen att glänsa både här och där och slutligen - i garderoben!

4. Välkommen tunt spetsmönter
Tunna spetsmönster (tänk främst 80-tals prickar) byter ut den gamla vanliga spetsen som återkommer varje höst. Kan bäras som en accessoar under klänningen så att bara ärmarna syns.
You may also like:
 
bloggportalen bloggportalen bloggportalen bloggportalen